Her støtter du prosjektet vårt

Har du lyst til å hjelpe oss å gi malawiske barn en god skolemulighet? Vi er en gutt og en jente som bor i Malawi, og jobber frivillig her. I den anledning har vi startet et prosjekt hvor vi samler inn penger for å gjennoppbygge en malawisk ungdomsskole, etter at den ble stengt i fjord. Det er garantert at 100 % vil gå rett til bygging av skolebygninger. Hver krone hjelper! Valgfri sum kan settes inn på kontonummeret under:

0530 3770 765

For mer informasjon om prosjektet, sjekk ut blogginnleggene


Støtt også ved å spre prosjektet vårt videre!

onsdag 27. januar 2010

Oppdatering og oppfordring fra oss

Hei alle sammen!

Aller først; takk for gode ord! Takk til alle dere medlemmer på facebook-gruppa, og takk til alle dere som støtter prosjektet vårt. Vi har de siste ukene jobbet mye med dette prosjektet, både med promotering til dere der hjemme, og med planlegging og organisering her i Malawi.

Nå må vi få lov til å være helt ærlige med dere, så følg nøye med.

For at dette prosjektet skal fungere, trenger vi penger. Vi trenger ganske mye, for vi skal kunne gjennomføre dette prosjektet. Det er veldig lite i forhold til hva det samme arbeidet ville kostet i Norge, men det er likevel nok til at vi trenger mange som vil støtte oss.

Vi har regnet litt på det, og funnet ut at hvis alle medlemmene på gruppa på facebook gir en 200-ings hver, er vi langt på vei. Tenk på det!

Venner fra Norge besøker skolen

Men sånn som det er nå, er det for få som har gitt. Uten midler, kommer vi dessverre ingen vei.

Over 200 000 malawiske barn mistet i høst skoleplassen sin, nå har de ingen steder å gå. Hjelp oss med støtte og spre budskapet vårt videre! Hvis du er blakk, har du vel alltids en eller annen i familien du tror vil støtte? Vi tror at alle dere kan klare å finne én vær som vil hjelpe oss med å få gjennomført vårt prosjekt. Alle monner drar, og det er opp til dere hvor mye dere vil gi.

Og dere - hvert eneste øre dere gir, går uavkortet til prosjektet!

Det er nå vi har sjansen, dere kan være med på å bygge en god fremtid for mange som ikke har de samme forutsetningene som oss.

Takk for oss!

7 kommentarer:

  1. det øverste bildet er så herlig! elsker det

    SvarSlett
  2. Har dere prøvd å hente inn sponsorer? Det finnes sikkert en rekke norske bedrifter som vil være med på noe slikt som dette!

    SvarSlett
  3. Hei!
    Var innom siden deres for noen uker siden og brått havna jeg her igjen! :) Jeg har nettopp vært 5 uker i Lilongwe i Malawi på praksis. Og nå ser jeg jo at vi faktisk traff dere der nede! Hehe.. Jeg var med den store gruppa fra Norge, der hvor Tone også var. Minnes at en av dere var i familie med ho!?

    Fantastisk jobb dere gjør der nede! Jeg lengter veldig tilbake, og kunne godt tenke meg å bo der for en lengre periode! Hvordan kom dere på å gjøre noe sånt, og hvordan får dere penger til å leve om dere jobber frivillig?

    Stå på videre!

    SvarSlett
  4. Gi oss noen oppdateringer på hvordan det går med prosjektet!!

    SvarSlett
  5. Anonym: godt tips med sponsorer! Har prøvd litt, men vi skal fortsette å prøve!

    SvarSlett
  6. Kristine: Ja, det stemmer! Tone er Adrians tante (:

    Vi var ganske heldige, fordi Eias foreldre bor her. På den måten hadde vi et sted å bo, og det praktiske ble litt lettere. Når det kommer til frivillig arbeid kjente vi rektoren på skolen, sånn kom vi i kontakt med ham. Man kan enten gå gjennom kontakter, ellers så er jo alltids fredskorpset og andre organisasjoner en mulighet!

    Lykke til, håper du kommer tilbake!

    SvarSlett
  7. Anonym: oppdatering kommer i løpet av de nærmeste dagene! (:

    SvarSlett